Onsdag

 
 varit ledig hela för middagen så då har man hunnit med lite shopping till hemmet :)

Jobb : 18.00 - 00.00 . (Inventering väntar)


Dyslexi barn

Ettlitetproblem. ni som läser min blogg märker säkert att jag inte kan stava. Det har jag aldrig kunnat och kommer aldrig att gör, men det är säkert mer problem för er en det är för mej. det är något jag inte längre orkat bry mej om. Och jag orkar inte sitta och rätt stava hela tiden heller . skulle jag göra det skulle det ta en hel jävla dag. hahah så ska ni läsa den har bloggen så får ni väll sitta och klura på några ord om ni inte förstår vad jag skriver. 


puss & kram

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Dyslexi/


Tack sis

I dag fick jag en hätte tråkig nyhet. Familjen betyder mkt för mej och går det inte bra för någon så är det så himla tråkigt. var tvungen att åka och träffa min älsklings syster och få lite posetiv energi och det kan jag lova att jag fick . Min syster är den bästa jag har saknat henne jätte. och nu fick vi äntligen träffas en stund när vi var och gratta Adam.  Du är bäst Jessica Kujanpää






Tisdag

Har sovit som en gud i natt. vaknade och låg kvar länge och bara snoozade :) Älska snooze, hahah. så skönt att börja sent för då hinner man sova ut och hinna med och göra massa grejjer, eller kolla på VÅRA BÄSTA ÅR. som är så dåligt så det är bra, :) efter det ska jag ge mej ut på precent chopping till Adam som fyller 13 år i morgon.


JOBB 13.00 - 22.15


frissan i dag :)



. Hej. Va och klippte mej i dag och det brukar vara det värsta jag vet . För jag går dit med långt hår sen när jag kommer där i från har jag blivit övertygat att göra någon frisyr eller klipt lugg. Men inte i dag i dag blev det perfekt , rakt fick bort ut växten och bra längd. Jag fick till och med en gratis färg ing av ögonbrynen, och det var skönt så nu ser man till och med lite bättre ut när man vaknar :) Nu sitter jag och äntligen på rast och tar mej en kaffe .

Anden i glaset.

jag Sabina & Ewe skulle göra ett tapert försök att testa spela Anden i glaset men vi är väll tydligen inge motagliga människor tände ljus sälkte ner och tog fram brädet men inget hände men det som är posetift är ju att det inte värkar finnas några andar hos mej och det är jag ändå väldigt glad för, för jag tror att jag är världens räddaste människa jag vägar ju inte ens kolla på skräck film . hahah


Söndag.


malin persson.

hej, här är min nya blogg. puss & kram.


RSS 2.0