wii

Äntligen hemma, Nu kör vi. nu på kvällskvisten kom dom över med slip-maskinen :D så i morgon börja jag med mina golv ÄNTLIGEN. Haha , jag har att världens protjekt . Jag fick en lägenhet som är världens renoverings obiekt och har holit på med diverse, köket har jag och Ewe och Elin gjort det var fint med inte toppen och jag ska göra det har till en vit dröm hahah. så Nu har jag slip maskinen, och i morgon börjar vi slipa men det är stort så det kommer att ta ett tag och jag hatar att vänta ... jag ska göra Fula heltäknings mattor och trä golv till fina vit lackade golv i hela lägenheten :) . Idag har jag varit till valbo och handlat lite med pappa och eftersom jag behövde en ny damsugare så fasnade jag självklart för snygg Vit damsugare. köpte oxå 2 vita lampor och en fin vit frukos bricka :)  


Allt ska bli perfekt ..






Electrolux 2490 kr 
                         IKEA 99 Kr

                                                       
       

.


Lördag , Söndag , Måndag, Tisdag .... jag är tacksam över att dom har jävla skit dagarna är över ...... nog att man ska cyckla sig till en jävla hjärnskakning så har jag mått illa i flera dagar men nu börjar det gå över i alla fall..  Det värsta är att jag bara kan skylla på mej sj och det suger..




Det är jag & Johnny Cash

http://youtu.be/DQIrxhNkiAs


Fredag

en lång hälg ... I fredag var jag på dag två på utbildningen med Mia Törblom och den var med MT- Gruppen dom var helt underbara. vill absolute se mer av dom :)... Sen var jag och träffa syster min och vi drog och åt på lingon i uppsala det var jätte mysigt ställe med super god mat. ett måste att dra dit om man inte varit där :)  och så härligt att träffa henne och bara ha en hel kväll. Tack sis för en toppen kväll  



Fick en super rolig present. En blomma som går på sol energi. Jag och Mickan vart helt kära i dom när vi hitta dom i Thailand  så vi köpte på oss några och gav bort när vi kom hem till sverige.  så fick min pappa en som vi hade ute på altanen och den vart man så glad när man kollade på den för det så så himla roligt ut när den gungade och vifta på bladen. hahah, men den gick sönder och alla försökte sej på att bygga ihop den men inge fatta hur och nu hade jessi hitta en sån blomma . Det kan man såga är en tankefull present :) gud vad jag vart glad. :D


Mia Törnblom

hej bloggen. Idag har jag varit på förulosning med Mia Törnblom som har varit en utbildning om ledarskap i samband med boken Du äger, som hon har skrivit som ett hjälpmedel för undgommar och vuxna i läran att jobba med sig själv och andra.  Att hitta sin skälvkänsla, eller bara lära känna sig sj och få värktygen att jobba med sig sj eller andra.  Jag och många andra har fått den har utbildningen med Mia för att vi ska bli bra ledare för att lära ut detta tänk hon jobbar med i samband med hälsohuset som ska starta i Tierp . Det är et protjekt som ska starta på undgomarnas vädjan , det vill ha ett ställe som alla ungdommar är välkomna till och där kommer det utföras grupper i form av tjej eller kill grupp och om så vill blandat, Sen kommer Kick boxning holla hus på övervåningen och eventuelt andra dans eller liknande , vad nu önskas . jag är så glad att jag har fått en möjlighet att få vara med i det har. och tror värkligen att det har kommer bli super bra . Längtar tills i morgon dag 2 på denna fantastiska föroläsning.

             


RSS 2.0